FÖLJ 

  • Logotyp för Facebook

Annons

    Hem / Reportage / Se till att få tidningen

Se till att få tidningen

Häst&Ryttare kommer under 2020 ut med fyra nummer. Det första kom i mars, nummer 2 kom den 13 juni. Se till att du som medlem i Svenska Ridsportförbundet får tidningen.

Alla medlemmar i en ridklubb som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet får ju tidningen Häst&Ryttare.

Nu när prenumerationsregistret flyttats till IdrottOnline är det viktigt att föreningen ger Svenska Ridsportförbundet minst läsmöjligheter av föreningens uppgifter, för att det här ska fungera.

Till föreningarna: Gå in i IdrottOnline, och det gör ni på samma sätt som när ni loggar in på er hemsida. Under Administration/Inställningar/Tillåt organisationer att se och uppdatera personuppgifter – klicka i ”Läsa” för Ridsport.
När ni har gjort det kan ni markera alla medlemmar i föreningen samtidigt, och kryssa i att de ska vara prenumeranter på Häst&Ryttare.

den här pdf:en finns bilder på var de olika rutorna finns, markerade med gult.

I och med GDPR har Riksidrottsförbundet lagt in tre nivåer för föreningen att välja på när det gäller deras medlemsuppgifter.
Default-läge, det vill säga förinställt läge för föreningen, är att uppgifterna är förbehållna föreningen och ingen annan.
Alternativ två är att ge läsrättigheter för det förbund som föreningen är anslutet till, och det är tillräckligt för att prenumerationsregistret ska fungera.

Alla ni som hittills har hjälpt oss med prenumerationsregistret vill vi passa på att tacka för ett mycket gott jobb. Det har samtidigt varit så roligt att ha kontakt med er!

Nu kan det återstå lite finjusteringar för er. Gå gärna igenom ert medlemsregister i IdrottOnline.

Vi använder folkbokföringsadressen för prenumerationsregistret. För att det ska fungera måste medlemmarnas hela personnummer (12 siffror) finnas noterat. Obs att detta är en uppgift vi inte kan se, men vi märker om den inte finns. Det rör ett fåtal medlemmar, men kan vara en förklaring om nästa nummer inte kommer i brevlådan.

Vi kommer fortsätta kontakta de föreningar som ännu inte hunnit eller kunnat ge oss access till sina adresser.

Tack för gott samarbete och på återhörande!
Britt/Lotta/Anki/Andreas/Matilda 

Har du frågor om prenumerationsregistret eller saknar din tidning skicka en e-post till This is a mailto link