Annons

    Hem / Tävling / Tävlingstermin/TDB / Uttagskonto i TDB

Registrera uttagskonto i TDB

Alla användare i TDB ska registrera ett uttagskonto för att vara förberedda att ta ut innestående medel från systemet när vi kliver över till betaltjänst även för anmälningar.

Konton med innestående saldo utan uttagskonto per den 31 oktober 2019 kommer föras över till ”Särskilt konto”. Den som därefter kommer på att det funnits pengar på ett TDB-konto får lämna in ett särskilt underlag om att få ut medlen från Svenska Ridsportförbundet.

Konton med innestående saldo och ett registrerat uttagskonto kommer att fungera som tidigare när det gäller anmälan och betalning till tävling ända till dess att Svenska Ridsportförbundet uppmanar till att ta ut innestående pengar. Och nu är det dags (2020-01-03)

Alla kontoinnehavare i Tävlingsdatabasen har fått ett brev om att de ska ange ett uttagskonto som ska verifieras via BankID vid aktivering och användande.

Hur det går till framgår på https://tdb.ridsport.se/ eller läs mer i TDB-bloggen

För ett inaktivt konto var deadline att ta ut pengarna 30 juni 2019. 

Det nya systemet infördes under sommaren 2019 och under hösten kommer de båda systemen att löpa parallellt. Efter den 31 december 2019 kommer inga ekonomiska transaktioner att kunna göras i TDB.

Sedan i början av juni 2019 sker betalning för Svenska Ridsportförbundets tjänster via den nya betaltjänsten. Det gäller till exempel att lösa licens för ryttare och hästar. Användaren kommer inte att upptäcka någon förändring i att anmäla, beställa licens mm i TDB, men betalningen kommer att ske via betalkort eller swish.
Det är viktigt att du som använder TDB regelbundet skapar ett uttagskonto så snart som möjligt.

Registrering för uttagskonto för tävlingsarrangörer kommer hanteras som tidigare.