Ryttarutveckling nivå 2

2018-11-27

Välkommen med ansökan till Svenska Ridsportförbundets Utvecklingsmodell nivå 2

Är du ryttare från 13 år rider hoppning, dressyr eller fälttävlan så är det dags att söka till Svenska Ridsportförbundets Utvecklingsmodell nivå 2 som genomförs på distriktsnivå.

Utbildningen har flyttats fram från våren 2018 till  hösten 2018. Den nya utvecklingsmodellen är en reviderad version av den gamla talangplanen som funnits sedan 2012.

Svenska Ridsportförbundet har som stöd till distrikten utarbetat en studieplan för nivå 2 som distrikten ska kunna använda i arbetet med ryttarutveckling.

Studieplanen är i huvudsak teoretisk och genomförs vid sju olika tillfällen, vardagskvällar.  

Perioden för satsningen löper egentligen från höst till vår, på så sätt följer vi nivå 3 och 4 som är på förbundsnivå och som löper från höst – höst men på grund av ansökningstiden förlängning kör vi vår och ev. in en bit på hösten.

Utbildningsnivå för att kunna söka till projektet är följande:

Dressyr: LB/ LA

Hoppning: LB/LA/120

Fälttävlan: 100 klass

Ryttarens förkunskaper: Lägst motsvarande silvermärket från utvecklingsplanen för ryttare nivå 1.

Ansökan/uttagning

Skriftlig ansökan till kansliet senast 31 december 2018.

Pris: 1500 kr totalt

Utifrån rekommenderade förkunskaper så lägger vi stor vikt vid ryttarens engagemang och intresse. Detta gäller generellt, men i synnerhet till uttagningen av den uppsuttna delen. Genomförande av de teoretiska och uppsuttna träffarna kommer att placeras ut i distriktet, eller centralt mitt i distriktet.

Frågor: Kontakta Göteborg & Bohusläns Ridsportförbund, 031-726 6121, ridsport.goteborg@vsif.se

Ansökan HÄR

Ansvarig i Tävlingssektionen för projektet i samarbete med distriktets konsulent Kerstin Gunnesson är Christina Christensson, Gunilla Fredriksson och Michaela Görloff.

Sponsorer

Annons