Cecilia rider för Patrik i Timrå
FOTO: Roland Thunholm

Ekipagen som rider för Patrik Kittel i Timrå

2018-08-06

Nu är det klart vilka ekipage som får rida på Patrik Kittel Dressage Tour när de gästar Timrå i slutet av augusti. 

Frida GranströmFrida Granström och Dirando H 
Frida Granström har tävlat upp till S:t George, ridit junior SM samt deltagit i Breeders och Falsterbo. Tillsammans med sin förra häst Evergreen blev hon placerad i Breeders Trophy för 6 åriga dressyrhästar. Frida har arbetat på Flyinge för Susanne Gielen. På clinicen rider hon sin elevs häst; Dirando H en 10-årig valack efter Sun and fun-Gershwin. 


Ella LöfgrenElla Löfgren och Fanchette for U
16-åriga Ella Lövfgren har lånat sin mammas häst för att rida på Patriks clinic. Stoet Fanchette For U är 9 år, efter Figaro R-Prestige. Tillsammans har ekipaget startat MSV B med goda resultat och en vinst. Ellas mål är att kvala in till junior SM.
- Jag är tacksam och överlycklig över att få rida för Patrik som är en stor förebild, säger Ella. Fanchette For U beskrivs av Ella som en underbar häst som alltid vill göra sitt bästa. Ella hoppas få tipps om hur hon kan hitta en jämnare kontakt i handen samt hur hon kan hitta lagom böjning i skolorna, säger Ella. 

 

Jessica SunströmJessika Sundström och Cornelis
Jessika har ridit sedan hon var liten och fick fjordhästen Lyckängs Dajm som 12 åring. Jessika och Dajm tävlade tillsammans upp till MSV A. På Patriks clinic rider hon sin egna häst Cornelis, en 12-årig valack med efter Cormint-Corleone. Jessika beskriver Cornelis som en arbetsam häst men som lätt blir spänd. Ekipaget tävlar på MSV B-nivå och är färdigkvalade för MSV A. 


Marsia Eriksson
Maria Eriksson och McGordon
Maria har ridit i landslaget under flera år och deltog i EM i Windsor 2009. Hon har tagit hästar till både Breeders och Falsterbo och till vardags är hon en erkänd och omtyckt tränare med elever på alla nivåer.
- Det ska bli jätteroligt att rida för Patrik och jag hoppas att jag ska få lite nya idéer och bra tips, nya inputs helt enkelt, säger Maria.
Marias nuvarande häst, McGordon är sex år, efter Connery-Highlander och han är utbildad till MSV B-nivå. Han gick Breeders final som fyraåring och femårsfinalen i Falsterbo, eventuellt blir det Breeders till hösten igen. Maria beskriver Gordon som en väldigt klok häst som alltid vill vara till lags och han är arbetsam och mjuk i ridningen. Han har alla kvalitéer som krävs för att gå hela vägen till Grand Prix.

 

Lillemor ForsbergLillemor Forsberg och Denver J
Lillemor har ridit sedan hon var barn och från början var det hoppning som gällde men så småningom fastnade hon för dressyr. Efter ett 15 år långt uppehåll från hästar och ridning köpte Lillemor den fyraårig valacken Denver J, född 2009 e: Dionysos-Flamingo. Lillemor beskriver Denver J som en väldigt ambitiös häst men med en räv bakom örat. Hon har själv utbildat honom till S:t George men drömmer såklart om att rida Grand Prix. 


Cecilia Bergåkra
Cecilia Bergåkra och Izack
Cecilia är bara 17 år men rider redan Grand Prix bland U 25-ryttare med stor framgång.Hon är en av Sveriges mest lovande yngre dressyrryttare. Senast vann hon i två av sina tre starter och i den tredje var hon tvåa under Falsterbo Horse Show i år. På Patriks clinic rider hon hästen Izack, en 9-årig valack efter Blue Hors Zack-Donnetfly. 

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons