Karolina Lagerlund utsågs vid styrelsemötet under onsdagen till tf VD hos HNS.
FOTO: HNS

Karolina Lagerlund t.f. VD hos HNS

2019-01-03

Styrelsen för Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS) har idag utsett Karolina Lagerlund till t.f. VD efter Stefan Johanson som oväntat och hastigt avlidit under nyårshelgen.

Karolina har arbetat på HNS sedan januari 2012 och har under senare tid bland annat jobbat med samhälls- och myndighetskontakter, hästnäringens utbildningsfrågor och kommunikation. Karolina har en masterexamen i husdjursvetenskap.

 - Att Karolina nu ställer sig till förfogande i denna för HNS svåra situation är jag och styrelsen mycket tacksamma för, säger Mats Denninger, styrelseordförande HNS. Hon är väl insatt i vår verksamhet och har jobbat nära Stefan Johanson i flera viktiga projekt. Med Karolina skapas nu förutsättningar för att vi kan ta oss igenom denna svåra situation. Karolina kommer nu att främst fokusera på HNS löpande verksamhet och projekt. De externa uppdrag som Stefan Johanson hade kommer inte att ingå i t.f. VD funktionen utan får lösas på annat sätt

 - Jag tar på mig det här uppdraget i en oväntad, speciell och mycket sorglig situation, säger Karolina Lagerlund. Jag känner ett starkt stöd från hela styrelsen och ska göra mitt yttersta för att tillsammans med mina kolleger driva HNS verksamhet vidare i enlighet med fattade beslut och i Stefan Johansons anda.

 HNS styrelse har idag också fattat beslut om att inleda rekryteringen av ny VD.

StrömsholmsHästmuseum

500 år av historia

Öppet varje dag i din mobil

Bilda en förening

Funderar Ni på att bilda en ridklubb? Så här kommer ni igång!

Läs mer
kastenman-iluster5

Jubileumsgalleri

1912-2012

Besök vårt galleri

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons