Hoppa till sidans innehåll

Cabaj Awad & Eleskovic vann i Borås

02 FEB 2014 20:49
Vintertourtävlingen som igår i Elfsborg Tennis Bravida Borås Tennisvecka är avslutad. SALK-spelaren Jacqueline Cabaj Awad och Fair Play TK-spelaren Ervin Eleskovic tog hem segerbucklorna.
  • Skapad: 02 FEB 2014 20:49

 

Cabaj Awad spelade sin första tävling för året och gick igenom ett starkt startfält och tog till slut hem segern efter att ha besegrat Cornelia Lister i tre set i semifinalen och Brenda Njuki över tre set i finalen.Njuki utmanades av Emma Ek i semifinalen och fick bekänna färg redan i kvartsfinalen mot Arezo Ghannadan.

I damklassen fanns det gott om spelare med internationella meriter, med WTA-poäng och som representerat Sverige i JEM-sammanhang. Förbundskaptenen Lars-Anders Wahlgren var på plats och fick se flera intressanta framtidsspelare.

På herrsidan blev det en ren Fair Play TK-uppgörelse i finalen och Ervin Eleskovic tog hem säsongens femte VT-titel när han besegrade klubbkompisen Pablo Figueroa i epilogen.

På herrsidan håller allt som oftast de mer rutinerade seniorerna undan för juniorerna i Vintertoursammanhang men tävlingsformen inbjuder till ett bra matchutbud på både dam- och herrsidan. Viktor Stjern och Morgan Johansson är mycket kompetenta semifinalspelare.

Lottningar/Resultat

Skribent: Peter Bengtsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104440410
E-post: This is a mailto link