Sofie Relander och Barcelona MW.
FOTO: Pernilla Hägg

Patriks dressyrtour kommer till Billdal

2019-01-30

Patrik Kittel Dressage Tour landar hos Billdals Ridklubb den 2 februari. Missa  inte möjligheten att få en härlig dos inspiration i vintermörkret och ta del av Patriks tips och råd.

Sofie Relander och Barcelona

"Min häst heter Barcelona MW och är 11 år. Det är en egen familjeuppfödning. Jag har ridit och utbildat henne själv. Under 2018 gjorde vi ett kanon år. Jag red med på NM som U 25 i lag där vi tog ett silver. Det var också där jag debuterade internationellt. Vi avslutade året med en Gran Prix klass som vi red på över 65%. 

2019 skall vi göra ett ET (embryo transfer) på Barcelona MW. Så det kommer bli en lugn vår/försommar. Sedan kommer fokus ligga på att stärka oss rejält och lägga mycket tid på träning."

PKDT_Emma Jönsson

Emma Jönsson och Donizetti 39

"En 11-årig valack e. Don Fredrico - Lauries Crusaidor som ägs utav Emma Packendorff. Jag har ridit Donizetti i ett och ett halvt år. Tillsammans har vi startat U25-klasser både i Sverige och internationellt och avslutade förra året med att vara ett av ekipagen i Lövsta Future Challenge-finalen på Friends Arena.

Donizettis bästa egenskaper är att han har väldigt fina kvalitéer i alla gångarter och har lätt för de svåraste rörelserna. Under 2019 ska jag fortsätta tävla Donizetti i U25-klasser och siktar på att göra så bra resultat att jag blir ett ev ekipagen att få representera Sverige på internationellt mästerskap."

PKDT_Isabella Tovek

Isabella Tovek och Dietrich

"Dietrich är 8 en årig hingst efter Dannebrog.
Vi red 5 års klasserna på 85% och som 6 och 7 åring har bytena satt stopp i utvecklingen lite. Men under hösten 2018 startade vi MSV B4 med vinst på 76% 
Hans bästa egenskap är att han alltid vill jobba och han är oerhört snäll för att vara hingst.
Målet för 2019 är att starta lilla rundan."

PKDTMartina Wickström

Martina Wikström och Jago

Santiago, född. 2007
Topaasch-Rubinrot
Uppf. Stefan Jansson och Magnus Ringmark

"Jag har haft Jago sedan han var 4-år. 
Målet för i år är att rida Dressage Powers Grand Prix Tour och att kvala till SM. 
Jago är otroligt arbetsvillig och vill alltid göra sitt bästa för mig. Han älskar även barn och är otroligt snäll även fast det kan snurra till i huvudet ibland."

Patrik Kittel Dressage Tour - läs mer och beställ biljetter

Huvudsponsor

Förbundssponsorer

Sponsorer

Hotellpartner

Samarbetspartner

Annons