Utveckla ert US!

2019-03-27

Vi i DUS hälsar varmt välkomna till en kväll fylld med inspiration, tips och hjälp för er att utveckla er klubbs ungdomssektion. Max antal deltagare är tre medlemmar från varje klubb.

Det finns ett begränsat antal platser så skynda att anmäla er för att vara säkra på att ni får en plats!

Tre snabba frågor:

När? Torsdag 9 maj kl 17:00 - 20:00

Var? Kansliet i Kviberg, besöksadress Nedre kaserngården 5 Göteborg

Vad kommer att hända? Vi i DUS kommer att dela med oss av våra bästa tips och råd för att hjälpa er utveckla just ert US! Vi kommer prata om områden som till exempel ekonomi, gemenskap, att arrangera evenemang, organisation & engagemang. Vi kommer även svara på alla era frågor & förhoppningsvis inspirera er till att utveckla ert US ännu lite till!

För att förbereda både er och oss lite extra får ni jättegärna förbereda frågor redan nu som ni vill att vi ska prata lite extra om! Fyll i dessa i formuläret när ni anmäler er. Mer information samt ett schema för upplägget kommer komma i bekräftelsemailet när ni anmäler er. Sista anmälningsdag är 17 april!

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig! Vi finns att nå på instagram där vi heter @gbgbohus_dus, eller på mail: johanna_forsman@live.se (Johanna) samt alvasoffi@gmail.com (Alva)

Anmäl er här via länken:

https://forms.gle/5p9UJexngqs4YfHb9

Hoppas vi ses!

DUS Göteborg och Bohuslän

Sponsorer

Annons