Hoppa till sidans innehåll

ITF: Svenska kvartsfinalister

20 MAR 2014 17:45
Det är ett flitigt svenskt tävlande på ITF Pro Circuit för närvarande och ett par blågula svenskar är denna vecka framme i slutomgångarna på olika håll i världen.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:22

I Frankrike finns den svenske förbundskaptenen Fidde Rosengren med två tänkbara Davis Cup-spelare kvar i turneringen. Markus Eriksson och Isak Arvidsson är klara för semifinal i dubbel och Markus spelar kvartsfinal i singel på fredagen.

I Ukraina är Tobias Blomgren och Ervin Eleskovic klara för semifinal i dubbel och båda vann en match i singel. Kul att se båda tillbaka i vinnartagen.

Lucas Renard har tillbringat en längre tid i Indien med spel i både future och challengertävlingar. Idag blev det förlust i kvartsfinalen i en $10 000 ITF-turnering men han är klar för dubbelfinal.

Mer dubbelframgångar kanske det kan bli i veckan då Jesper Brunström denna vecka tagit plats bredvid Frederik Nielsen i en future i Schweiz.

Ett stort gäng svenskar befinner sig i Turkiet med flera ledare på plats. Jonathan Mridha var ensam svensk i huvudtävlingen på herrsidan men han föll direkt i huvudtävlingen. På damsidan blev det fyra svenska starter i singel. Susanne Celik är klar för kvartsfinal men vi passar även på att nämna att såväl Julia Rosenqvist och Maja Örnberg kvalade in i turneringen efter fina insatser.

Kreta är också en svensk spelplats i veckan, bland annat för flera Good to Great-spelare. Jacqueline Cabaj Awad (bilden) är där klar för kvartsfinal i singel.

www.itftennis.com/procircuit

 

Skribent: Peter Bengtsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information