Hoppa till sidans innehåll

Lottat i Davis Cup by BNP Paribas

03 APR 2014 14:52
Davis Cup-matchen i Baltiska Hallen i Malmö lottades idag och det blev inga förändringar och inga större överraskningar i lagen.
  • Skapad: 03 APR 2014 14:52

För Sverige blir det som väntat Isak Arvidsson och Markus Eriksson som spelar singel samt Johan Brunström och Robert Lindstedt som spelar lördagens dubbel.

Ukrainas kapten Mikhail Filima väljer att spela Sergyi Stakhovsky och Artem Sirnov i singel och har nominerat Sergei Bubka och Denys Molchanov i dubbel.

- Smirnov är ingen överraskning i singel. Han har vunnit flera futures i år och besegrade dessutom Molchanov i en av tävlingarna, säger sverigeettan Markus Eriksson.

En nyhet i det svenska laget är att Jonas Björkman finns med som tränare. Han har självfallet mycket erfarenhet som Davis Cup-spelare och coachade Robert Lindstedt i Australien i inledningen av året och han tror även att han kan ge singelspelarna en del taktiska råd.

Landskampen invigs klockan 14.45 på fredagen sedan är det dags för två singelmatcher; Arvidsson-Stakhovsky och Eriksson-Smirnov.

Biljetterna kostar 100 kr per dag och kan köpas på plats på Baltiska Hallen.

Se matchordningen under helgen här!

Se intervju med Jonas Björkman här

I morse besökte Jonas Björkman en likal radiostation och bjöd självfallet på ett Brüsselsteg och programledaren Hasse Strandberg försökte haka på. Nya kliv i helgen?

14DCJBiradio

Skribent: Peter Bengtsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Tennisförbundet
Lidingövägen 75
115 41 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information