Hoppa till sidans innehåll

Nu är förbundsmöteshelgen igång!

10 APR 2014 18:24
Förbundsmöteshelgen har fått en flygande start. Ungdomskonferensen har dragit igång med ett gäng riktigt taggade ungdomar på plats för att starta diskussionerna om skolidrottsföreningarnas och förbundets framtid. #skolidrott gäller på sociala medier.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:09

Skolidrottsförbundets förbundsmöte hålls på Södra bergets hotell i Sundsvall 11-13 april. Men redan på torsdagen samlas mötets unga deltagare till ett förmöte, ungdomskonferens. 20-talet ungdomar var bänkade då de fyra unga organisatörerna presenterade sig själva och tidsprogrammet. Förbundets generalsekreterare Pär Ånell inledde med stärkande och peppande ord om hur viktiga de unga är för förbundet och att de ska se till att delta på lika villkor som alla andra och verkligen ta plats.inledning

Ungdomskonferensen är en chans för nya och unga deltagare att lära känna varandra lite extra innan mötet drar igång samtidigt som de fåt träna sig på att hålla ett årsmöte, lära sig en del av vokabulären och de regler som finns för ett möte av det här slaget. Allt för att vara så förberedda som möjligt för att kunna delta på lika villkor som de som varit med tidigare.

Eva

En som verkligen varit med tidigare är förbundets tidigare ordförande Eva Johansson som också varit mötesordförande på flera förbundsmöten. Hon deltar redan från torsdagen för att ge tips och råd och kunskaper om hur ett möte går till.

Förbundsmötet pågår nu till söndag och går att följa på #skolidrott på Twitter och Instagram samt på www.facebook.com/skolidrott. Dessutom kommer bloggen skolidrottsbloggen.com att ge en närmare och mer personlig bild av vad som händer under helgen. På www.flickr.com/skolidrott hittar du bilder från helgen.

Skribent: Johan Sandler
Epost: This is a mailto link


08-699 60 00

This is a mailto link


Postadress
Skolidrottsförbundet
Box 11016 
100 61 Stockholm

Besöksadress
Skansbrogatan 7

Postadress:
Svenska Skolidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000, 086996501
E-post: This is a mailto link