FOTO: NN

Guld och silver till Elvira och Amanda!

2019-09-04

Ett stort grattis till Kungsbackas Elvira Rosenberg på Guy och Hermanstorps Amanda Andersson på Cocktail Imperial som vann SM-guld resp. SM-silver i fälttävlan för juniorer på Segersjö!

Våra halländska juniorer i fälttävlan, visade verkligen framfötteran på SM i fälttävlan. Extra stolta är vi över Amanda då hon varit en tidigare deltagare i Talang nivå 2 Halland. Såhär skriver Amanda i ett inlägg:

Hästarna har tyckt det varit väldigt roligt att få visa upp sig och har bjudit på minst sagt energi- och fartfyllda tävlingsmoment som varken jag eller domarna föredrog innanför de vita dressyrstaketen. Kanske en idé att göra om fälttävlans format och börja med terrängen?🤪
Med två riktigt fina hopprundor med oss i bagaget från igår på en riktigt utslagsgivande bana och två helt felfria terrängrundor på en svårgalopperad bana inne i slottsparken idag så avancerade vi rejält i resultatlistan!

Amanda deltog med två hästar (Cocktail Imperial och Kokos) och hade plockat med sig brons-medaljen hem, om reglerna hade tillåtit det.

Ett stort grattis till er båda och ert team!

Resultat 2019

Läs mer

Sponsorer

Annons